Някой престрашил ли се е да сложи 2.5 и да го тества? Да сподели наблюденията си.
Би трябвало да може да работи на няколко процесора, но процеса да е само 1.
Firebird 2.5 тестове
Re: Firebird 2.5 тестове
Смело е ... аз имам къде да го сложа и да го усетят много положително (пробвах fb classic, но Aton така и не стартира нормално ...). В момента, обаче, съм сериозно зает с едни други по-интересни дейности и съм готов да направя сделка - Аз ще сложа fb 2.5 на работещ обект (и ще го архивирам изключително често ), ако ти ми намериш сорсовете на fb udf tools
Моля ви, като прочетете тема пишете по едно мнение да не ви търся по icq/телефон после ...
- mIRCata
- Admin
- Регистриран: 15-11-2004 15:25
- Име: инж. Мирослав Джоров
- Контакти:
Тц. Нямаме сделка.
Още не е излязла финална версия, ти искаш на работещ обект да го слагаш.
Още не е излязла финална версия, ти искаш на работещ обект да го слагаш.
Толкова човали имам на главата, че 1 в повече, 1 в по-малко ... няя са усети Пък и не знам за теб, но аз да седна да си симулирам многопотребителска работа с Aton просто няя са случи ...
Моля ви, като прочетете тема пишете по едно мнение да не ви търся по icq/телефон после ...
- mIRCata
- Admin
- Регистриран: 15-11-2004 15:25
- Име: инж. Мирослав Джоров
- Контакти:
Никъде не говоря за Атон. Аз питам за работа с 2.5. Пък дали е Атон, Сейл, изстрелване на совалки в космоса или за пасианси не е важно. Просто някакви наблюдения, че все пак работя с клиентски бази при мен, трябва да ги връщам обратно и няма как да сложа 2.5. Да видя като му пусна едно преизчисление, как примерно ще зарежда справки от друга машина.