Имам Шоп и гореспоменатият вече касов апарат. Вчера срещнах следните проблеми:
1. Сметка която е записана от друга работна станция трябва да и се издаде фискален бон. Клиента стъпва на сметката на стойност 188лв и дава "Фиск.бон" след което му излиза бележка на касовият апарат на стойност 139лв. Как става това? Сметката е от 46 позиции, но тогава касата е била с настройки за фискализиране с името на групата.
2. Продавам аз една кутия натурален сок след което отивам да фискализирам сметката. Стъпвам върху последната продажба и казвам "Фиск.бон" и ХОП! излиза ми нулев служебен бон.
Пробвах да фискализирам друга сметка, ами защо не! Всичко си излезе нормално, пробвах отново - нямах проблеми, за да се подсигуря пробвах пак върху една сметка от 7лв - ето тук дойде отново проблема касата ми даде касов бон за 2лв.
3. Касов бон издаден от продажба за стойност 13.77лв е изваден от касата но накрая на касовият бон на ред ОБЩА СУМА пише 0.00 и за капак на всичко от долу ми дава СЛУЖЕБЕН БОН а не фискален
4. При настройки на касовият апарат да фискализира с името на групата при едната проба ми изкара касов бон с името на продукта, а в другият с името на артикула, ЗАЩООООО!!!
Моля за помощ защото просто съм в безизходица