печат на 2 копия от принтер с доспрн?
печат на 2 копия от принтер с доспрн?
доспрн замазва файла прнспл, възможно ли е да се измисли забавяне или въпрос за печат на второто копие
Re: печат на 2 копия от принтер с доспрн?
В интерес на истината е хубаво да се помисли за някакъв глобален "буфер" от 3-4 секунди при печат на >1 файл. И аз съм имал проблем, че като побързаш и се разпечатва само последния документ.
Не съм опитвал, дали ако намаля изчакването на dosprn няма да се подобрят нещата, но мисля че няма да даде ефект
btw Мисля, че dosprn прави hook на някое lpt ... опитвал ли си се да печатиш през него (това би изрязало проблема с файла)?
Не съм опитвал, дали ако намаля изчакването на dosprn няма да се подобрят нещата, но мисля че няма да даде ефект
btw Мисля, че dosprn прави hook на някое lpt ... опитвал ли си се да печатиш през него (това би изрязало проблема с файла)?
Моля ви, като прочетете тема пишете по едно мнение да не ви търся по icq/телефон после ...
Re: печат на 2 копия от принтер с доспрн?
В 4.174 е направено при прехвърляне да изчаква по 1 секунда м/у два печата. Пробвай така дали ще стане.mitaka написа:доспрн замазва файла прнспл, възможно ли е да се измисли забавяне или въпрос за печат на второто копие
Преструвай се на умен - мълчи по-често!