Питане:
Преди 3 дни си сложих версия sale v. 5.118 a sled towa i 5.119, нещо отдалеченитеми принтери /кухненските/ започнаха да работят нестабилно комп. на които са закачени започна да "забива" на 4-5 часа по веднъж, смениях 3 комп'търа и все така се държат, опитах се да намеря накаква логика на "забиванията" но не успях и понеже миналата година вече се беше случвало нещо такова реших да ви питам дане би да сте правили някакви промени във софтуера си в тези 2 версии касаещи отдалечените принтери?
Наи-вероятно проблема не е от това де, ама аз само да попитам...
Отдалечени принтери
Странно, върнах sale.exe v 5.113 - това е предната верасия с която работих преди да сложа 5.118 и 5.119 и с нея вече 5 ден отдалечените принтери и комп. на които са "вързани" работят без проблем.
Но това не ми решава проблема, защото пък час от справките ми са неверни със v. 5.113, както се досещате.
Така че нещо започва да ме съмнява че дефекта е в нашия телевизор
Но това не ми решава проблема, защото пък час от справките ми са неверни със v. 5.113, както се досещате.
Така че нещо започва да ме съмнява че дефекта е в нашия телевизор
- alex
- Site Admin
- Регистриран: 02-11-2004 14:26
- Име: Александър Димитров
- Контакти:
В Sale 5.121 са направени нови подобрения по печат на мрежовите принтери. Всички Sale трябва да бъдат с новата версия, този които дава заявката, също и този който печата.
Старите версии работят коректно само при малък брой поръчки и обекти за разпечатване. След 5.11? са правени опити за едновременна работа на някоколко сейла, които подават заявка за печат към един принтер, както и печат на няколко обекта на отдалечения принтер.
Старите версии работят коректно само при малък брой поръчки и обекти за разпечатване. След 5.11? са правени опити за едновременна работа на някоколко сейла, които подават заявка за печат към един принтер, както и печат на няколко обекта на отдалечения принтер.