Предложение за развитие на Arc2!
Предложение за развитие на Arc2!
Има ли възможност Аrc2 да се направи за ползване не само за нашите клиенти, а да се предлага и на други? И този модул безлаптен ли ще е за външни киленти? Може ли да се направи Arc2 да архивира не само по зададен час от деня, а и по зададена дата от месеца. Също така направения архив да се разделя, ако е по-голям от 700 MB /Едно CD/.
Безизходно положение няма. Това е пауза между две хрумвания!
Идеята ми е да се предлага на счетоводители, администрация на предприятия може да намери приложение навсякъде където има нужда от архив на данни! Наистина има много архивиращи програми, но като Arc2 не съм срещал още! Но трябва да се има в предвид, че програмите на Unrealsoft се РАЗВИВАТ!!!
Безизходно положение няма. Това е пауза между две хрумвания!
- paligire
- Регистриран: 08-11-2004 11:19
- Име: Nikola Paligorov
Никола Палигоров - Местоположение: Sofia
1. Ако може да се направи така,че като се пуска архив да има коментар.
2. Налагаше ми се да връщам база - през архив и не знаех в какво състояние е архива.
3. Коментара да е условие само на създаване на ръчно архив, а не от периодите (автоматично)
4. Ако архива не е създаден успешно да се опита отново (автоматично) да направи архив.
2. Налагаше ми се да връщам база - през архив и не знаех в какво състояние е архива.
3. Коментара да е условие само на създаване на ръчно архив, а не от периодите (автоматично)
4. Ако архива не е създаден успешно да се опита отново (автоматично) да направи архив.