Когато се конфигурират дневни менюта и направя нещо подобно на:
"Закуска" - за дата 06.01
"Обяд" - за дата 06.01
"Вечеря" - за дата 06.01
и т.н., възможно ли е да се маркират и отпечатат заедно т.е. на печата да има:
Закуска
......
Обяд
.......
Вечеря
........
Също така, ползвам и шаблона "Дневно меню + Инфо", той може ли да се намали до А5, а още по-добре направо да излеза в две колони за (копие)?
В конфигурацията на рецептите в "Инфо" слагам алергените, затова и ползвам този шаблон. Може ли някаде да задам като допълнителен текст = на легенда примерно какво означават съкращенията (ще ми трябва и за заявки)
При така направенети дневни менюта (по-горе) един път ако задам примерно "филия" в меню Закуска и пак филия в меню "Обяд", то в двете менюта артукула се дублира?
Имам няколко въпроса...
Имам няколко въпроса...
Два месеца работа с компютъра спестява два часа четене на документация
- alex
- Site Admin
- Регистриран: 02-11-2004 14:26
- Име: Александър Димитров
- Контакти:
Re: Имам няколко въпроса...
Не може три менюта да бъдат в един репорт
Шаблоните може да редактираш както искаш. Ако има нужда от нови допълнителни полета, които не се подават, пиши кои са.
Шаблоните може да редактираш както искаш. Ако има нужда от нови допълнителни полета, които не се подават, пиши кои са.
Re: Имам няколко въпроса...
Да, не съобразих, че мога да си редактирам шаблона. С него всичко е наред (така както го искам).
За момента още се дърпат, че неможело да се събере всичко в едно, но явно няма да имат избор .
А за последната точка:
"При така направенети дневни менюта (по-горе) един път ако задам примерно "филия" в меню Закуска и пак филия в меню "Обяд", то в двете менюта артукула се дублира?"
поне ще може ли да се оправи, или да ме насочиш каде може да съм го оплескал, за да става така?
За момента още се дърпат, че неможело да се събере всичко в едно, но явно няма да имат избор .
А за последната точка:
"При така направенети дневни менюта (по-горе) един път ако задам примерно "филия" в меню Закуска и пак филия в меню "Обяд", то в двете менюта артукула се дублира?"
поне ще може ли да се оправи, или да ме насочиш каде може да съм го оплескал, за да става така?
Два месеца работа с компютъра спестява два часа четене на документация