Понеже стана дума, че е имало проблем с лазерните шаблони - може ли да се премахне и в другите?
Причината е, че вчера рисувах стокова разписка и по желание на клиента направих сумата "wide", обаче като има число "1 234.00 лв" с близо 1 пръст разделител и започва да изглежда грозно.
Или имам начин да го променя това някъде из шаблона?
Разделителите за големи суми
Разделителите за големи суми
Моля ви, като прочетете тема пишете по едно мнение да не ви търся по icq/телефон после ...
Re: Разделителите за големи суми
На единия обект упорито ми гърми, с грешки от вида " '1 234.56' is not a valid floating point value".
Имам подозрения, че се случва някъде из връщането на стока (не се сещам друго, което само в този обект да го ползват при мен), но може и да е покрай изписванията някъде (по другите обекти ги правят за по-малки суми).
Няма ли начин проблема да се реши по-глобално (например floattostr да се предефинира да си прави .replace(' ', ''))?
Имам подозрения, че се случва някъде из връщането на стока (не се сещам друго, което само в този обект да го ползват при мен), но може и да е покрай изписванията някъде (по другите обекти ги правят за по-малки суми).
Няма ли начин проблема да се реши по-глобално (например floattostr да се предефинира да си прави .replace(' ', ''))?
Моля ви, като прочетете тема пишете по едно мнение да не ви търся по icq/телефон после ...