Бутон "Рецепти" в операция изписване
Бутон "Рецепти" в операция изписване
Може ли да се появи такъв бутон, както в операция инвентаризация. Един клиент ме попита, каза че щяло да ги улесни при изписване на рецепти, вместо да проверява вложените продукти в рецептите и след това да ги изчислява, програмата да прави това.
Re: Бутон "Рецепти" в операция изписване
Ако направи производство, или трябва да редактира рецептата или да направи нова, надали ще се навие .
Два месеца работа с компютъра спестява два часа четене на документация
-
- Регистриран: 12-11-2004 10:48
- Име: инж. Рад Площаков
- Контакти:
Е, щом да сложи една "чавка" на Активен за Склад.операции му се вижда много, да си ги смята на калкулатор!
Не би ли трябвало, бутончето да е "за продаване без рецепта"?
Два месеца работа с компютъра спестява два часа четене на документация
Да така става ако произвежда артикул в който участват само продукти не рецепти. Но ако в калкулацията за производство има част от друа служебна рецепта пример /Блат за торта 0.3/, първо трябва да си произведе блат за торта 0.3 и след това да произведе самата торта и за да направи изписването трябва да направи няколко операции. Ако е възможно да има бутон рецепти и при операции изписване както при инвентаризация ще се улесни много работата на калкуланта.Що не си ги произведе, а после да си ги изпише?
И при мен има 4 обекта, който го чакат с нетърпение.
Ами то и аз тъкмо щях да пиша за такъв бутон и видях, че вече има такава тема. И на мене ми го искат
- mIRCata
- Admin
- Регистриран: 15-11-2004 15:25
- Име: инж. Мирослав Джоров
- Контакти:
Добавен бутон Рецепти в изписване - маркираните рецепти се разбиват на съставките си и тяхното количество се добавя към маркираното количество
v 1962
v 1962