При голяна част от инсталациите на windows xp /с новелски клиент/ при минимизиране на прозореца със сторе или сейл сесията със съответната програма се затваря а не се минимизира. Има една част от инсталациите /за съжаление по-малката/ на които си се минимизира както трябва което ме навежда на мисълта че е някаква настройка която не съм се сещал да изпробвам и все пак не искам да се отказвам от новелския клиент ако това ще ми предложите.
Ако някои има наблюдения по въпроса ще съм му много благодарен.
Storeto ми се затваря?
Аз такава опция не зная, но предполагам че има. Отговарям обаче по друга причина. Не се ли притесняваш, че когато сторето е минимизирано и няма да може да отговаря на заявките на другите сторета, ако те искат да правят транзакции, нали се установи (май), че windows-а спира съобщенията до приложението ни, ако е минимизирано?
Да де но не е много функционално когато правя справка за нещо или търся нещо често се налага да минимизирам да си погледна екселски файл в които да отбележа нещо, пак да се върна в сторето, и т.нат например, а сегашния вариант за всяко нещо да влизам и излизам от сторето отнема средно около 3-4пъти по-вече време, а и е малко нефункционално, по принцип трябва да се измисли нещо като че ли
-
- Регистриран: 12-11-2004 10:48
- Име: инж. Рад Площаков
- Контакти:
Novell Client 4.90 SP2
Пробвах с клиент Novell Client 4.90 SP2 на Windows XP SP2-получава и изпраща нормално съобщения за транзакции, когат е активен. По разбираеми причини, когато е на таск бара не съм го пробвал, дали праща, но получава и ги връща без да се затваря или забива. Другия комп, с който тествах (за по-гадно) също беше Windows, но 98 и пак с Novell-ски клиент.