Multiple abends has occuring Processor halted
- scooter_nick
- Регистриран: 05-11-2004 16:11
- Контакти:
Multiple abends has occuring Processor halted
Multiple abends has occuring Processor halted - това съобщение ми излезе на два пъти днес. Първия път сървъра работи 8 минути, втория път 15 минути. След второто рестартиране го оставих да работи, но със съмнение. Разгледах из чуждоземските форуми, но ще се радвам ако някой сподели опит с подобно съобщение.
-
- Регистриран: 12-11-2004 10:48
- Име: инж. Рад Площаков
- Контакти:
И аз не съм срещал ....
И аз не съм срещал точно такова, но ако ти помага нещо - abends е най-вероятно жаргонно съкращение на "abnormal termination".
- scooter_nick
- Контакти:
От обекта все още не са се обадили
Странна работа. Мислех, че ще изреват още вечерта, но все още си работят. От прочетеното във форумите на Novell, разбрах, че има abend.log, където се записва информация за тази "abnormal termination". Но като прегледах съдържанието на подобни логове постнати във форума едва ли ще мога да разбера нещо от тях. Времето ще покаже, дали ще трябва да се просвещавам допълнително по въпроса
- scooter_nick
- Контакти:
Благодаря за вниманието.
Яни, благодаря за вниманието, но предполагам, че не си видял датата на темата, а тя е 24 януари. Аз вече съм забравил даже в кой обект е било това. Щом съм забравил, значи работят или някой е свършил работата вместо мене