Работа с повече продажби едновременно
-
- Регистриран: 08-11-2004 16:57
- Име: Слав Димитров
- Контакти:
Работа с повече продажби едновременно
Може ли да се реализира по някакъв нячин тази заявка от клиент. Доста в удобно, когато на касата на половината сметка, потребителя се сети да вземе и още нещо от другия край на магазина и след него чака друг за 1 кутия цигари (на пример).
- alex
- Site Admin
- Регистриран: 02-11-2004 14:26
- Име: Александър Димитров
- Контакти:
Re: Работа с повече продажби едновременно
ще го правим, но ще трябва малко повече време, не е много проста задача
-
- Контакти:
Нищо, ще почакаме, важното е да стане
morphieus написа:Нищо, ще почакаме, важното е да стане
Другия вариант е да кажеш какво ти трябва и да го доработя в Tekla.exe (wasntme)
Моля ви, като прочетете тема пишете по едно мнение да не ви търся по icq/телефон после ...
-
- Контакти:
1 < продажби
F3 - Отваря нова продажбаmorphieus написа:1 < продажби
Alt+F3 - Отваря списък на вече отворените продажби
За момента има само 1 нещо, което не съм направил, а именно - наличностите се опресняват между продажбите, но преди запис на сметката не се прави проверка дали някое вече маркирано количество не е намаляло в последствие (което е лесно поправимо ...)
Моля ви, като прочетете тема пишете по едно мнение да не ви търся по icq/телефон после ...
-
- Контакти:
Все пак е хранителен магазин и се смята, че клиентите няма да си крадат от кошниците Така, че каквото е маркирано, то тогава е имало от него, а това дали в програмата е имало от него не е от значение маркирано = налично
Въпроса беше, че за момента можем да свършим работа? Или на обекта, където ти трябва, използват нещо, което още не съм писал?morphieus написа:Все пак е хранителен магазин и се смята, че клиентите няма да си крадат от кошниците Така, че каквото е маркирано, то тогава е имало от него, а това дали в програмата е имало от него не е от значение маркирано = налично
ПС Не съм сигурен дали ме разбра - това работи от преди първата официална версия ... харесай си произволно .exe и можеш да го пробваш.