Тази тема има за цел да се опишат най-често задаваните въпроси свързани с модула с техните отговори и най-често срещаните проблеми и техните решения.
Темата ще се менажира по по-специален начин. Някои от постовете в нея ще се коригират, а други може и да се изтриват. Целта е да остане "есенцията" и в нея винаги да може да се намери бързо търсеното решение. Темата е под прякото наблюдение на ръководителя на групата по поддръжка на модула, всеки ще може да предлага въпроси и проблеми, но ръководителя ще отговаря и ще дава пояснения. Тази тема ще е в основата на документ FAQ за модула.
Успех!
FAQ Store
Модератор: detelin
- scooter_nick
- Регистриран: 05-11-2004 16:11
- Контакти:
Строшени имена на .ini файлове
Въпрос: Защо имам .ini файлове, чиито имена сякаш са на кирилица и са се строшили?
Отговор: В nodes.ini има mac адреси срещу, които са описани имена на български. (Това е според Кондев. Аз нямах никакви имена на български в nodes.ini, а пък имах строшени ini-та!?!)
Отговор: В nodes.ini има mac адреси срещу, които са описани имена на български. (Това е според Кондев. Аз нямах никакви имена на български в nodes.ini, а пък имах строшени ini-та!?!)
- scooter_nick
- Контакти:
Къде ми изчезна единия МОЛ
Въпрос: Опитвам се да вкарам доставка, но в полето "приема" ми го няма МОЛ-а. Защо?
Отговор: Има започната инвентаризация на този МОЛ, която е записана във временна база.
Възможно е да се даде право на потребителя да прави доставки на МОЛ в ревизия.
Отговор: Има започната инвентаризация на този МОЛ, която е записана във временна база.
Възможно е да се даде право на потребителя да прави доставки на МОЛ в ревизия.
- scooter_nick
- Контакти:
Локално Store работи много бавно с рецепти и ...
Когато Store и Sale работят локално, зареждането на smartdrv в autoexec.bat значително ускорява работата с рецепти и менюта - особено с менюта.
smartdrv изискава himem.sys да бъде зареден в config.sys
smartdrv изискава himem.sys да бъде зареден в config.sys