Може ли дасе направи справка ...?
Може ли дасе направи справка ...?
Може ли дасе направи както в справки продажби по продукти когато задам колона ДАТА ми разбива справката по отделни продадени артиколи за деня за дадения период по дата и килограми стоиност цена и т.н.за всяка продажба за всеки продукт а не да ми обобщава за всеки артикул общо продадена продукция за дадения период.
Може ли дасе направи по същия начин да излиза и при справки доставки да го разбива по същия начин?
Може ли дасе направи по същия начин да излиза и при справки доставки да го разбива по същия начин?
-
- Регистриран: 08-11-2004 16:57
- Име: Слав Димитров
- Контакти:
Re: Мойе ли дасе направи справка ...?
Освен, че "мойе дасе" направи такава справка, има направено нещо подобно. До филтрите с датата във всяка операция има едно малко синьо бутонче, което ти вади детайлна информация за елементите в маркираната операция.
П.С. Не съм сигурен дали това е "нещото", което ти трябва, но до там ми стигат познанията по чуждоземско-български
П.С. Не съм сигурен дали това е "нещото", което ти трябва, но до там ми стигат познанията по чуждоземско-български
-
- Регистриран: 09-11-2004 19:52
- Име: Детелин Илиев
- Контакти:
Re: Мойе ли дасе направи справка ...?
Всъщност, мисля, че му трябва само колона "дата" в справка доставки по продукти...
-
- Контакти:
Re: Може ли дасе направи справка ...?
А няма ли такава колона да се избере като "видима"... ?
-
- Контакти:
Taка ли ще си говорим...?
-
- Контакти:
На въпроса с въпрос? Мисля, че е напълно резонен въпрос...
-
- Контакти:
Имах предвид, че няма такава колона в момента
п.с. след малко ще изтрия всички офф топик мнения
п.с. след малко ще изтрия всички офф топик мнения
-
- Контакти:
Аз ако имах Атон да видя, нямаше да пиша
П.С. Аз пък мойте ще ги напиша на ново... 8)
П.С. Аз пък мойте ще ги напиша на ново... 8)
По какъв ли не начин сам се мъчил да постигна това за което питам просто нестава с каквото и дае бутонче просто в доставки такава справка няма ,просто в момента се боря в нов обект с някои други програмни продукти като примерно микро инвест там е има в много подробен вариант тази справка , вав обект кадето има производство и счетоводителката ми каза че и изискват да има такава справка иначе се налага дсе прави всичко ръчно все едно работи по тефтер.
-
- Контакти:
Просто съвет:
1. просто си изясни ти какво искаш
2. просто го представи като желание, така че всички да разберат, от какво имаш нужда
3. просто е жаланието ти за доработка, но трябва да е написано просто
4. просто, когато имаш за задание да отркиеш "топлата вода", питай някой, който знае повече
5. просто каква е точно справката, която иска тази счетоводителка. Има ли колони тази справка, какво трябва да съдържа, когато трябва да се вади, как да бъде подредена...?
1. просто си изясни ти какво искаш
2. просто го представи като желание, така че всички да разберат, от какво имаш нужда
3. просто е жаланието ти за доработка, но трябва да е написано просто
4. просто, когато имаш за задание да отркиеш "топлата вода", питай някой, който знае повече
5. просто каква е точно справката, която иска тази счетоводителка. Има ли колони тази справка, какво трябва да съдържа, когато трябва да се вади, как да бъде подредена...?
-
- Регистриран: 12-11-2004 10:48
- Име: инж. Рад Площаков
- Контакти:
към 5. нарисувай табличката и я покажи тукmorphieus написа: 5. просто каква е точно справката, която иска тази счетоводителка. Има ли колони тази справка, какво трябва да съдържа, когато трябва да се вади, как да бъде подредена...?
и 6. (а може би ПЪРВО) Уточни с клиента за какво му служи тази справка - може да се окаже, че има друг, много по-добър(вече реализиран в Атона) начин да си контролира нещата!
Например:
в дадения случай, без да сме си говорили по същество, нито с Вас, нито с клента Ви, съм на 90% сигурен, че той(Клиента):
6.1. ако му трябва да си гледа динамиката на продуктите - ще стане върл фен на справката История на продукт
6.2. ако му е за да си гледа какво е вложил, като е произвел - има си рецепти.......
................
6.n ако просто иска да си изглежда справката като на тефтера му - нещата са си неспасяеми -просто си е за МикроИнвест (а ние няма защо да хабим ресурс да се правим на по-малки, отколкото сме и да си вземаме капризен и вечно недоволен клиент)