Ей сега пак връщах архив ('ми той UPS си не работи, ама ние сме забравили да ти кажем', но това е друга тема). За пореден път ми се случи генераторите на архива да са с няколко дена назад (forced writes=on, понеже ви чувам какво си мислите).
Принципно ми е ясно, че генераторите са извън транзакциите, обаче дори и да са на нива от преди архива (което е нелогично, по-скоро би следвало да са по-нови) - 3000 операции за 3 минути просто няма как да се е случило при 2 работни места
Като цяло не ми се случва всеки път, но от време на време ми го прави тоя номер и ми е интересно само аз ли съм карък
Само на мен ли Firebird ми го прави тоя номер?
Само на мен ли Firebird ми го прави тоя номер?
Моля ви, като прочетете тема пишете по едно мнение да не ви търся по icq/телефон после ...
- mIRCata
- Admin
- Регистриран: 15-11-2004 15:25
- Име: инж. Мирослав Джоров
- Контакти:
Re: Само на мен ли Firebird ми го прави тоя номер?
Единствените пъти когато ми се е случвало генератор да е по-назад от записите в таблицата е било при копиране на база докато работи и се прави нещо или при някакви внезапни спирания. Но никога с такива големи стойности. Не съм виждал по-голяма разлика от 10, дори от 5 между запис в таблица и генератора към нея
Re: Само на мен ли Firebird ми го прави тоя номер?
Архива е направен И разпънат с gbak Copy/paste на работеща база правя само, когато ми трябва 'база за Aton' да си пробвам нещо
Моля ви, като прочетете тема пишете по едно мнение да не ви търся по icq/телефон после ...