Лагване в Шоп

Въпроси, мнения и предложения свързани с модула.
Отговори
morphieus
Регистриран: 08-11-2004 16:57
Име: Слав Димитров
Контакти:

Лагване в Шоп

Мнение от morphieus » 08-03-2006 17:51

В един обект с отдалечен шоп (връзката се осъществява посредством безжични антени) имам видимо лагване и запецване на системата. Каквото и да правя (при разлистване на меню-то с продажби, при шарене из меню-то на самата система) нищо не помага. След период от около 1-2-3-5 мин системата изведън приема всичките команди, който съм изредил докато тя е била "заспала" Когато изключа мрежовият вариант от системата, всичко си е нормално, но това не ме устройва.

П.С. Възможно ли е като смених едното от безжичните устройства да рефлектира и върху работата на този обект (зад едното устройство има още 2 магазина, който нямат такива оплаквания). Машината е преинсталирана лично от мен. А може би фрейм тайп-а на АйПиХикс пакет-а да не е в час (в момента е на Ауто)

Потребителски аватар
alex
Site Admin
Регистриран: 02-11-2004 14:26
Име: Александър Димитров
Контакти:

Мнение от alex » 09-03-2006 13:14

Според мен лагването идва самото от скоростта и чистотата на връзката. При различни Ethernet Frame няма да работят мрежовите комуникации, както и "Тест на мрежата", но не би трябвало да се забавя скоростта.
Изображение
Изображение
Изображение

morphieus
Регистриран: 08-11-2004 16:57
Име: Слав Димитров
Контакти:

Мнение от morphieus » 09-03-2006 14:06

Ами ако и на двете станции сложа фрейм тайп-а да е еднакъв ще работи ли всичко пак. Аз говорех за локалната станция, а не за мрежовата. Какво общо ома локалната работа при условия, че е регистриран мрежов вариант.

Отговори