Печат на баркод етикети на лазерен принтер.
Печат на баркод етикети на лазерен принтер.
Здравейте, имам клиент който се интересува дали може да печата баркод етикетите си на лазерен принтер във формат А4 по Shop. Има готови листове с етикети на бланка с формат А4 и иска да може от Shop дирктно да ги пуска на принтера. Възможен ли е такъв вариант?
Имали решение?
Да считам ли че никой не се е сблъсквал с подобно запитване????
Според мен съществува начин да постигнеш това, което искаш, или поне част от него (все пак не съм сигурен как точно ще разпечатиш баркод в текстов режим, но всичко друго не трябва да е проблем).
Дори би следвало да можеш да го изпробваш, но не съм сигурен дали ще се получи :
Редактирай шаблона за продажба така, че да съдържа информация за точно 1 продукт, много пъти на листа. Включи каквото те интересува.
След това просто ползвай dosprn за да отиде към лазерен принтер. Ако намериш кирилизиран - става и без DOSPRN.
Надявам се идеята да проработи и да съм бил полезен .
ПС Не знам как ще реагира шаблона, ако съдържа само например име и цена на продукта (а всички други неща липсват) и ако имаш повтарящи се данни, но към момента не виждам друг начин да постигнеш желания ефект. Не е задължително да ползваш точно шаблонът за продажби
Дори би следвало да можеш да го изпробваш, но не съм сигурен дали ще се получи :
Редактирай шаблона за продажба така, че да съдържа информация за точно 1 продукт, много пъти на листа. Включи каквото те интересува.
След това просто ползвай dosprn за да отиде към лазерен принтер. Ако намериш кирилизиран - става и без DOSPRN.
Надявам се идеята да проработи и да съм бил полезен .
ПС Не знам как ще реагира шаблона, ако съдържа само например име и цена на продукта (а всички други неща липсват) и ако имаш повтарящи се данни, но към момента не виждам друг начин да постигнеш желания ефект. Не е задължително да ползваш точно шаблонът за продажби
Моля ви, като прочетете тема пишете по едно мнение да не ви търся по icq/телефон после ...