Елит Микро МТ проблем
-
- Регистриран: 09-11-2004 19:52
- Име: Детелин Илиев
- Контакти:
Елит Микро МТ проблем
касовия аппарат Елит Микро, все дава, че няма връзка, сменях комове, настройки на рс забаването и все същото, като сменя конфигурацията дава, че има връзка, но след рестарт на програмата отново губи връзка, обаче печата отчет без нулиране и при закриване на сметка, някакви идеи?
- scooter_nick
- Регистриран: 05-11-2004 16:11
- Контакти:
Елита чува, но не говори
Няма да се правя на голям разбирач, но според мен се случва нещо такова: При стартирането нашата програма пита апаратчето "Там ли си?" и то чува, но не може да си каже "Да, тука съм". Или пък си казва, само че програмата нещо не го чува. Затова като му кажеш печатай, то си печата - наред е с ушите Това ми прилича на проблем с кабела за връзка, но не съм категоричен - просто предполагам.
Може пък и нещо в интерфейса на самия Елит да не е наред - точно там където трябва да връща някаква информация. Тук е мястото да се изкаже някой, който се занимава с касови апарати. Май трябва да научим Петър Ганчев да влиза във форума, чат пат
Може пък и нещо в интерфейса на самия Елит да не е наред - точно там където трябва да връща някаква информация. Тук е мястото да се изкаже някой, който се занимава с касови апарати. Май трябва да научим Петър Ганчев да влиза във форума, чат пат
Re: Елита чува, но не говори
Идеята е много добра. Опитай се да я реализирашscooter_nick написа:Май трябва да научим Петър Ганчев да влиза във форума, чат пат
Re: Елит Микро МТ проблем
Позвъни на 032-961-319 в понеделник(21.01.08)след 8.30 и потърси г-н Костов ще получиш изчерпателен отговор.Той се занимава с Елити от създаването им.Управител е на "ЕМП"ООД
-
- Регистриран: 09-11-2004 19:52
- Име: Детелин Илиев
- Контакти:
Е, това беше преди 3 години почти, отдавна сме го оправили
Информацията е добра и ще се възползваме при първа необходимост! Благодаря!g1951 написа:Позвъни на 032-961-319 в понеделник(21.01.08)след 8.30 и потърси г-н Костов ще получиш изчерпателен отговор.Той се занимава с Елити от създаването им.Управител е на "ЕМП"ООД
Преструвай се на умен - мълчи по-често!
информацията е много добра найстина, имам един проблем с Елит и отвсякаде ми отговориха "ЪЪЪЪЪ", а от "ЕМП"ООД просто ми казаха "ела в понеделник да решим проблема"
Малко са тези, като нас, които могат да дава отговори и решения не само в понеделникmitaka написа:информацията е много добра найстина, имам един проблем с Елит и отвсякаде ми отговориха "ЪЪЪЪЪ", а от "ЕМП"ООД просто ми казаха "ела в понеделник да решим проблема"
Ако проблема, който имаш и решението му могат да помогнат на други, моля да го напишеш тук.
Преструвай се на умен - мълчи по-често!