възможно ли е?
възможно ли е?
възможно ли е да се наблюдава или да се работи в самата програма от разстояние по интернет? от троян до поморие например?
На теория мога да сътворя VPN който премята практически всички налични протоколи(според спецификациите действа все едно е опънат мрежов кабел м/у двете точки).Изискват се 2 машинки на 100на mhz С award BIOS (това е единственото изискване което не полежи на коментар).Трябва да са две(едната се позлва за сървер и трябва да има реално IP или поне достъп до порт TCP 1437(не съм 100% сигурен за номера) и протокол GRE(IP 47);другата е клиент и стига да не срещне блокиран изходящ порт няма изисквания), защото протокола който ползва самата операционна си е нейн и не работи с други продукти.
Забележка : Не съм го пробвал.
А специално за TCP одалеченото влизане не изисква router , а машина под Win2k/XP и работи безупречно.
Ако има смисъл да говорим и евентуално да изпробваме дали наистина shop-a 6те тръгне по такъв VPN драснете 1 писъмце на intelrullz@data.bg и съм готов да съдействам.Затрих достатъчно време и с удоволствие ще го оползотворя.
Може да се пробва и с :
http://www.hamachi.cc/download
Не знам дали пропуска обаче IPX,пък и ме съмнява стабилността му(всички си знаем windows:)).Програмката е лесна и удобна за работа и ще е по-безболезнена за пробване.В противен случай остава офертата за помощ при VPN:).
Забележка : Не съм го пробвал.
А специално за TCP одалеченото влизане не изисква router , а машина под Win2k/XP и работи безупречно.
Ако има смисъл да говорим и евентуално да изпробваме дали наистина shop-a 6те тръгне по такъв VPN драснете 1 писъмце на intelrullz@data.bg и съм готов да съдействам.Затрих достатъчно време и с удоволствие ще го оползотворя.
Може да се пробва и с :
http://www.hamachi.cc/download
Не знам дали пропуска обаче IPX,пък и ме съмнява стабилността му(всички си знаем windows:)).Програмката е лесна и удобна за работа и ще е по-безболезнена за пробване.В противен случай остава офертата за помощ при VPN:).